Kratak info

DVD Brela osnovan je 1983. godine i od prvog dana osnutka sudjeluje u svim intervencijama i aktivnostima na području Makarske rivijere a i šire,kako u ljetnom,tako i u zimskom periodu.

Aktivno broji oko 30-ak članova,i taj broj se svakim danom nadopunjuje. Tijekom proteklih godina pa sve do danas DVD Brela njeguje dobru međudruštvenu suradnju s brojnim dobrovoljnim vatrogasnim društvima u sklopu različitih manifestacija, obljetnica, godišnjih skupština, i drugih aktivnosti, te konstantno radi na obuci i školovanju svih svojih sadašnjih i budućih članova,te na nabavci opreme bilo osobne ili skupne,te nabavaci samih vozila potrebnih za rad društva.

Svojom dugogodišnjom vatrogasnom tradicijom i iskustvom breljanski vatrogasci dokazuju da su tehnički i organizaciono osposobljeni za efikasniju, moderniju intervenciju u svakoj situaciji i u svakom trenutku.  Sve to postavlja pred Društvo još odgovornije i složenije zadatke, u stalnoj opasnosti od mogućih požarnih, elementarnih i drugih opasnosti.

 

"Gdje je vatra gdje je dim, mi smo prvi mi smo tim"

 

VATROGASNI DOM